Kennel Rahel on pieni kotikenneli. Kasvatustoimintamme on ollut pitkään tauolla ja teemme pentueita harvakseltaan ja harkiten. Pyrkimyksenä on kasvattaa tasapainoisia terveitä, sekä aidosti karvattomia, kääpiökokoisia Kiinanharjakoiria, luonnollisesti pystyine korvineen, sekä laadukkaita, avoimia ja tasapainoisia, epilepsiavapaita sekä muutenkin terveitä ja reippaita aidosti karvattomia Perunkarvatonkoiria. Kasvatustoimintamme ei ole rahallisesti tulostavoitteellista, vaan kasvatustoiminta on ollut aina, on nyt ja vastaisuudessakin harrastus.

Suunnittelemme kaikki yhdistelmät tarkkaan harkiten, silmälläpitäen tulevaisuutta sekä
mahdollisia tulevia pentueita. Meille jokainen koira, aikuinen ja pentu on täysivaltainen perheenjäsen näyttely ja jalostus kelposuuteen katsomatta. Emme yleensä myy tai sijoita aikuisia jalostus tai näyttelyuransa päättäneitäkään koiria vaan ne saavat vanheta rinnallamme. Koiran kasvattaminen on niin paljon muutakin, kuin meriittejä, uusia sukupolvia ja mainetta ja kunnia. Palkinnollista tästä harrastuksesta tekee se että kasvattini menestyvät mutta ennenkaikkea tuovat iloa omistajaperheilleen. Se on kuitenkin myös jalostus- ja näyttelykoiran perimmäinen tarkoitus.

Pennut kasvavat perheen parissa, ihan tavallisessa koti ympäristössä, jossa sille koitetaan luoda ja tarjota mahdollisimman hyvät lähtökohdat tulevaan elämään. Kaikki pentueemme rekisteröidään Suomen Kennelliittoon, sen sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti, kennelliiton virallisia kauppasopimuksia käyttäen, sekä niiden ohjeita noudattaen. Olen myös suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattaja kurssin hyväksytysti, vaikka kennelnimen olinkin saanut ennen kurssin pakollisuutta.

Kaikki koiramme ovat mikrosiruin tunnistusmerkittyjä, eläinlääkärin säännöllisesti rokottamia ja tarkastamia. Koiranpitomme ja tilat joissa elämme koiriemme kanssa tarkastetaan omasta pyynnöstäni säännöllisin väliajoin Suomen kennelliiton kennelneuvojan toimesta.
Edellinen kennelneuvojan tarkastus on tehty 14. kesäkuuta 2007.
Lue kennelneuvojan raportti.

Kaikki perunkarvatonkoiramme ovat DNA-polveutumismääritettyjä sekä jatkossa pyrin teettämään polveutumismääritykset kaikille pentueille, joita meiltä tulevaisuudessa muuttaa uuteen kotiin.

Yhdistyksiä joissa olen jäsenenä

Jos kaipaat lisätietoa näistä upeista karvattomista roduista, ota rohkeasti yhteyttä.
Kerron mielelläni lisää!!

Sähköposti osoitteen löydät yhteystiedot- sivulta tai klikkaamalla alareunan copyright- tekstiä.

Tahtoisitko kotisivut??
www-sivustoja joita olen tehnyt, voit kurkkia täältä, jos ole vailla verkkosivuja, ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä..

Terveisin
Nicke